Pensionări la ISU Mureş

Miercuri, 27 Ianuarie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pensionari la ISU Mures | imaginea 1 Joi, 21 ianuarie a.c., domnul Colonel ZIDĂRESCU Iulian și domnul Plutonier adjutant-șef CRĂCIUN Dumitru-Liviu şi-au luat la revedere de la familia pompierilor mureșeni și au trecut în rezervă.

Domnul Colonel ZIDĂRESCU Iulian, cu o vechime în cariera militară de peste 29 de ani, a fost șeful Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților.

Domnul Plutonier adjutant-șef CRĂCIUN Dumitru-Liviu, cu o vechime în cariera militară de peste 29 de ani, a fost subofițer operativ principal la compartimentul Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat.

Două persoane statornice de la care colegii au avut multe de învățat, colegi care le mulțumesc pe această cale pentru toată dedicarea, profesionalismul și camaraderia de care au dat dovadă.

Reprezentanţii ISU Mureş le doresc să aibă parte de multă sănătate, de o pensie cât mai lungă și să se bucure de familie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.