Trei pompieri ai ISU Argeș au fost trecuți în rezervă

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Trei pompieri ai ISU Arges au fost trecuti in rezerva | imaginea 1 Luni, 4 ianuarie a.c., într-un cadru mai restrâns, dar încercați de emoții puternice, trei pompieri ai ISU Argeș au fost trecuți în rezervă: domnul Colonel Bordeianu Gabriel și domnii Plutonieri adjutanți-șefi Buzea Nicolae-Emil și Iordache Cristian-Mihai, unii dintre aceștia ajungând și la 29 de ani în slujba țării.

Totodată, familia pompierilor a primit cu brațele deschise alți trei membri: domnul sublocotenent Bușa Andrei și domnii sergenți majori Iordache Alexandru și Popa Silviu.

Celor dintâi numiți, reprezentanţii ISU Argeş le urează pensie îndelungată și multă sănătate, iar celor nou-veniți mult succes în activitate și să ducă înainte cu mândrie misiunea de salvator argeșean!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.