Zi încărcată de emoţii pentru trei pompieri prahoveni

Miercuri, 13 Ianuarie 2021Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Zi incarcata de emotii pentru trei pompieri prahoveni | imaginea 1 Momentul retragerii din activitate a unui pompier este emoționant, atât pentru cei care își încheie cariera, cât şi pentru cei care le-au fost alături, la intervenții şi misiuni. Trei pompieri, Plt. adj.-şef Carpen Gheorghe, Plt. adj.-şef Păun Victor şi Plt. adj. Gheorghe Florin, au trecut un alt prag, acela al retragerii din activitate, lăsând în urmă rodul muncii de o viață.

Pentru ei, rămân în urmă ani mulţi, cu riscuri şi sacrificii asumate, dar și multe bucurii sufleteşti. Colegii le mulţumesc pentru sprijinul necondiţionat şi le doresc să fie sănătoși în noua etapă din viaţa lor.

Să se bucure în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieții alături de cei dragi şi de o pensie lungă și pe măsura întregii cariere în sprijinul comunității.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.