Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Mărgelatu Georgel!

Joi, 04 Februarie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Margelatu Georgel | imaginea 1 Pentru Plutonier adjutant-șef Mărgelatu Georgel luna februarie a început cu o schimbare. Luni, 1 februarie a.c., a fost prima zi din viața de cadru militar în rezervă. Lasă în urmă multe amintiri alături de colegii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, sacrificii și împliniri.

Acele zile, când, deși se afla în timpul liber, venea la serviciu pentru a-i sprijini pe colegi în misiuni de salvare, vor rămâne cele mai speciale pentru acesta.

A demonstrat de fiecare dată că este un om pe care te poți baza, pregătit și disponibil oricând ar fi fost nevoie de ajutorul său.

La final de carieră, reprezentanţii ISU Giurgiu îi mulțumesc pentru întreaga activitate, îi doresc să fie sănătos și să se bucure de pensie mulți ani de acum înainte.

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Margelatu Georgel | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.