Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Ovidiu Oltean și Plt. adj. Vasile Gligan!

Sâmbătă, 06 Februarie 2021Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Ovidiu Oltean si Plt  adj  Vasile Gligan | imaginea 1 Luni, 1 februarie a.c., doi pompieri clujeni au primit onorul militar din partea camarazilor, pentru întreaga activitate desfășurată în unitate. De luni, Plutonier adjutant-șef Ovidiu Oltean și Plutonier adjutant Vasile Gligan au dat start unui nou capitol al vieții lor, trecând în rezervă.

Cu emoții, după ani de muncă, majoritatea dintre aceștia în sprijinul comunităților din județul Cluj, cei doi le-au adresat încurajări colegilor care vor fi de veghe în continuare și le-au mulțumit pentru toate momentele frumoase sau mai dificile pe care le-au trăit și depășit împreună.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Cluj le mulțumesc pentru eforturile și sacrificiile realizate în slujba comunității, îi felicită și le doresc sănătate multă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.