Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Popescu Viorel!

Marți, 23 Februarie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Popescu Viorel | imaginea 1 Un nou început pentru domnul Plutonier adjutant Popescu Viorel, șef gardă de intervenție la Detașamentul de Pompieri Bradu.

Sâmbătă, 20 februarie a.c., ar fi trebuit ca de dimineață să fie printre colegii săi și să schimbe tura de serviciu din ziua anterioară, dar a fost prima zi din noul statut de pensionar. Este greu să schimbi ceva ce zeci de ani ai făcut din pasiune, salvând vieți și pregătind noi generații de pompieri militari.

Poate în acea dimineață s-a trezit și a realizat mai mult ca niciodată că ceva lipsește, dar familia pompierilor argeșeni rămâne unită, iar inspectoratul va avea mereu porțile deschise pentru acești oameni, cu bucuria de a-i vedea sănătoși și plini de viață.

Reprezentanţii ISU Argeş îl felicită și îi mulțumesc domnului adjutant în rezervă, pentru o carieră deosebită în cadrul echipei!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.