Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef (r) Bunduc Gheorghe!

Marți, 16 Februarie 2021Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef  r  Bunduc Gheorghe | imaginea 1 Un capitol se termină, altul este pe cale să înceapă! Pentru domnul Plutonier adjutant-șef (r) BUNDUC Gheorghe - Șef GIS la Pichetul de Pompieri Bod - s-a încheiat cariera militară și urmează o etapă în care va încerca să recupereze, alături de cei dragi, toate momentele pierdute din cauza meseriei.

Pentru colegii subofițeri care au promovat examene de trecere în corpul ofițerilor și care își vor desfășura activitatea în alte inspectorate se termină un frumos capitol și începe unul plin de provocări, dar care cu siguranță le va aduce la fel de multe satisfacții și bucurii, pentru că munca în slujba oamenilor astfel de sentimente trezește în inima celor ce au jurat să facă asta.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.