Pensionări la ISU Covasna

Sâmbătă, 06 Februarie 2021Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Pensionari la ISU Covasna | imaginea 1 Momentul retragerii din activitate al pompierilor este emoționant, atât pentru cei care își încheie cariera, cât și pentru cei care le-au fost alături, la intervenții și misiuni.

Patru salvatori, Plutonier adjutant (r) Avram Silviu, Plutonier adjutant (r) șef Balint Istvan și Plutonier adjutant (r) Bularca Marius, din cadrul Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe şi Plutonier adjutant-şef (r) Florea Ioan din cadrul Pichetului de Pompieri Întorsura Buzăului, au trecut un alt prag, acela al retragerii din activitate, lăsând în urmă rodul muncii de o viață în servicul Patriei.

Acum, la finalul carierei lor, reprezentanţii ISU Covasna exprimă sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul unității, manifestând devotament, curaj și responsabilitate față de semeni.

Le sunt adresate calde mulțumiri pentru generosul efort de a sluji țara și cetățenii, multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și li se doreşte să se bucure de pensie foarte mult timp de aici înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.