Pensionări şi avansări în familia pompierilor argeşeni

Joi, 04 Februarie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pensionari si avansari in familia pompierilor argeseni | imaginea 1 Vineri, 29 ianuarie a.c., la sediul ISU Argeș, emoții puternice și-au făcut loc în familia pompierilor argeșeni, când cinci cadre militare au fost trecute în rezervă (pensionare), iar alte patru au fost trecute în corpul ofițerilor.

Cei trecuți în rezervă sunt: Plutonier adjutant Radu Nicușor, Plutonier adjutant Sandu Cristinel, Plutonier adjutant-șef Lemnaru Gheorghe, Plutonier adjutant-șef Stancovici Sorin și Plutonier major Smadea Cătălin.

Totodată, au fost trecuți în corpul ofițerilor, la gradul de căpitan, în urma promovării concursurilor organizate de inspectorat, cu ocupare din sursă internă, următoarele cadre militare: Plt. adj. Dobra Octavian, Plt. adj. Bucur Ionel, M.m. cls. a II-a Chircu Valentin și Plt. adj. Necuță Iulian.

Proaspeților ofițeri li se adresează sincere felicitări pentru reușită și li se doreşte mult succes în activitatea viitoare, în posturile pe care au fost numiți, iar celor trecuți în rezervă, li se doreşte multă sănătate și li se adresează mulțumiri pentru întreaga lor carieră de salvatori argeșeni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.