Șase pompieri bistrițeni au primit onorul militar din partea colegilor

Sâmbătă, 06 Februarie 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Sase pompieri bistriteni au primit onorul militar din partea colegilor | imaginea 1 Șase pompieri salvatori bistrițeni au primit onorul militar din partea colegilor pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ISU Bistrița – Năsăud.

De luni, 1 februarie a.c., Plutonierii adjutant-șef în rezervă Mihail Ferencz, Vasile Luca, Marius – Florinel Lazea, Ilie Pop, Gavril Voștinar și Ioan Viorel Căilean au început un nou capitol al vieții.

Cu emoții, au trecut într-o altă etapă a vieții, după 30 de ani de muncă, majoritatea dintre aceștia în sprijinul comunităților din județul Bistrița – Năsăud. Ani grei, dar frumoși și plini de satisfacția muncii depuse!

Pompieri de cinste, fiecare s-a remarcat în domeniul de activitate specific și, cel mai important, au împărtășit din experiența lor celor mai tineri, care i-au privit mereu ca pe adevărați mentori.

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud le mulțumesc pentru tot efortul depus în atingerea obiectivelor propuse şi le urează felicitări și sănătate multă tuturor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.