20 de ani de luptă contracronometru pentru comunitatea din Beclean și împrejurimi

Duminică, 07 Martie 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

20 de ani de lupta contracronometru pentru comunitatea din Beclean si imprejurimi | imaginea 1 Luni, 1 martie a.c., s-au împlinit 20 de ani de la înființarea Gărzii de Intervenție Beclean, perioadă în care pompieri salvatori, de la militari în termen la pompieri profesioniști, au fost dedicați trup și suflet comunității de pe Someșul Mare.

Cu sprijinul autorităților publice locale și județene, s-a reușit dezvoltarea unei subunităţi performante, cu care pompierii se mândresc, iar profesioniștilor care activează non-stop în această Gardă de Intervenție, reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud le mulțumesc pentru implicarea și modul în care duc la îndeplinire misiunile încredințate! Felicitări, sănătate și spor în activitate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.