Avansări de Ziua Protecției Civile, la ISU Harghita

Marți, 02 Martie 2021Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Avansari de Ziua Protectiei Civile  la ISU Harghita | imaginea 1 Cu prilejul Zilei Protecției Civile în România, în semn de recunoaștere a efortului depus și a rezultatelor deosebite obținute în domeniile specifice de activitate, la nivelul ISU Harghita, un ofițer și 2 subofițeri au fost avansați, înainte de termen, în gradul militar următor, astfel:

  • locotenent-colonel Monoranu Radu-Vasile, la gradul de colonel;
  • plutonier adjutant Ferencz Călin, la gradul de plutonier adjutant-șef;
  • plutonier major Borțun Cristian, la gradul de plutonier adjutant.

Totodată, două colege, Mititelu Ancuța-Elena și Pribagu Ștefana au primit, cu emoţie, noile grade militare de căpitan, ca urmare a promovării concursurilor pentru trecerea subofițerilor în corpul ofițerilor.

Inspectorul-șef, Colonel Cimpoeșu Stelian, a acordat plachete și diplome comenzii unității, șefilor de servicii, comandantului Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, subunitatea de intervenție în cadrul căreia își desfășoară activitatea echipajul pirotehnic, în semn de apreciere a misiunilor desfășurate.

Reprezentanţii ISU Harghita urează întregului personal, care acţionează sub deviza „Cu viaţa mea, apăr viaţa”, multă sănătate, putere de muncă şi succes în îndeplinirea nobilelor misiuni încredinţate. LA MULŢI ANI!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.