Avansări în grad la ISU Dolj

Duminică, 07 Martie 2021Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Avansari in grad la ISU Dolj | imaginea 1 Marţi dimineaţă, 2 martie a.c., cu prilejul Zilei Protecției Civile din România, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al județului Dolj a fost organizată o scurtă festivitate, în cadrul căreia au fost prezentate mesajele autorităţilor cu ocazia aniversării a 88 de ani de protecţie civilă în România, urmată de prezentarea ordinelor de avansare în gradul următor, înainte de termen, a 7 cadre militare (2 ofiţeri şi 5 subofiţeri) care au obținut rezultate foarte bune în activitatea desfăşurată în cadrul inspectoratului.

Festivitatea a fost încheiată cu citirea ordinului de trecere în corpul ofițerilor și acordarea gradului militar unui subofițer din cadrul compartimentului financiar, ca urmare a promovării examenului pentru ocuparea posturilor de ofițeri scoase la concurs. De menționat este faptul că la concursul organizat, subofițerul a obținut nota cea mai mare din țară.

La final, toți cei avansați au fost felicitați de comanda inspectoratului, primind mulțumiri pentru activitatea profesională desfăşurată şi rezultatele obţinute până în prezent.

Avansari in grad la ISU Dolj | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.