Avansări în grad și treceri în rezervă la ISU Tulcea

Duminică, 07 Martie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Avansari in grad si treceri in rezerva la ISU Tulcea | imaginea 1 Luni, 1 martie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea a avut loc un scurt ceremonial militar cu ocazia zilei de 28 februarie - Ziua Protecției Civile din România.

Pentru eforturile depuse și rezultatele deosebite obținute în domeniile lor de activitate, au fost avansați doi ofițeri, un maistru militar și doi subofițeri în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim pentru avansare la termen.

Ceremonialul a continuat cu festivitatea de trecere în corpul ofițerilor și acordarea gradului militar pentru două colege, ca urmare a promovării examenelor pentru ocuparea posturilor de ofițeri scoase la concurs.

De asemenea, s-a dat citire mesajului aniversar transmis de către Inspectorul general al IGSU, General-maior Dan-Paul Iamandi, în fața întregului personal prezent la activitate.

La final, Inspectorul-șef, Colonel Petrov Daniel, a înmânat plachete și diplome de onoare Plutonierului adjutant-șef Dănilă Marian Narcis și Plutonierului adjutant Medeleanu Robert, ce au trecut în rezervă, cu drept de pensie.

Pentru toți, această zi a reprezentat un moment special, iar pe această cale reprezentanţii ISU Tulcea le urează sincere felicitări și multă sănătate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.