Avansări la ISU Argeş

Duminică, 07 Martie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Avansari la ISU Arges | imaginea 1 Încă un motiv de bucurie la acest început de primăvară. Curajul și devotamentul pot face dintr-un simplu cetățean, un pompier profesionist.

Calități cu care domnul Inspector-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș și-a susținut o carieră frumoasă și a impus profesionalismul în rândul pompierilor argeșeni.

Drept pentru care, în contextul zilei de “28 februarie - Ziua Protecție Civile în România”, domnul Locotenent-colonel Olar Gheorghe-Bogdan a fost înaintat în gradul militar următor de colonel, înainte de termen, pentru merite deosebite în activitatea desfășurată din ultimii ani.

Reprezentanţii ISU Argeş îl felicită pe domnul colonel și îl asigură de întreaga susținere în misiunile specifice, la fel cum au reușit să o facă și până acum.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.