Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Soare Daniel şi Locotenent-colonel Bărbulescu Cristian!

Miercuri, 17 Martie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Soare Daniel si Locotenent colonel Barbulescu Cristian | imaginea 1 Vineri, 12 martie a.c., în aplauzele colegilor, două cadre ale ISU Argeş și-au prezentat prin cuvinte frumoase, încărcate de emoție și bine alese, mulțumirile față de sprijinul pompierilor argeșeni, cu care, de-a lungul timpului, au format o echipă puternică de profesioniști.

La rândul lui, Plt. maj. Burcea Adrian a primit o distincție onorifică din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și felicitări, pentru merite deosebite în îndeplinirea misiunilor specifice.

Cele două cadre trecute în rezervă au fost:

  • domnul Colonel Soare Daniel, care în urmă cu aproape 26 de ani a primit misiunea de a asigura buna desfășurare a activității pompierilor argeșeni, pentru care s-a luptat pe tot parcursul activității sale și datorită acestui aspect a primit încrederea comenzii ISU Argeș;
  • domnul Locotenent-colonel Bărbulescu Cristian, care, în ultimii aproape 30 de ani, a construit o carieră impresionantă, plecând de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung, unde a fost încadrat ca subofițer, ulterior, voința și dăruirea pentru această Armă aducându-l la comanda acestei subunități.

Timpul a trecut și experiența pe care au obținut-o, dorința de a-și demonstra capabilitățile și profesionalismul cu care și-au soluționat problemele de competența dânșilor au stat la baza funcțiilor și misiunilor importante încredințate.

Astfel, domnul Locotenent colonel Bărbulescu a ajuns pentru o perioadă prim-adjunct al Inspectorului-șef și ulterior, la final de carieră, și-a desfășurat activitatea în echipa DSU, iar domnul Colonel Soare a ajuns șef al Serviciului Logistic și, ulterior, în funcția de adjunct al Inspectorului-șef, de unde a sprijinit bună desfășurare a activităților pompierilor argeșeni.

Reprezentanţii ISU Argeş îşi exprimă recunoştinţa pentru realizările foştilor colegi în atâția ani, punând accent pe calitatea superioară a îndeplinirii atribuțiilor și le urează sincere felicitări pentru toată munca depusă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.