Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Dumitru Marius și Plt. adj.-șef Popescu Laurențiu!

Sâmbătă, 13 Martie 2021Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Dumitru Marius si Plt  adj  sef Popescu Laurentiu | imaginea 1 Au dat dovadă de devotament, credință, dăruire și profesionalism, iată că a venit momentul în care vor dărui mai mult celor pe care i-au neglijat.

După o activitate de zeci de ani în slujba oamenilor, a salvării de vieți, după zeci de intervenții reușite cei doi colegi, Plt. adj.-șef Dumitru Marius și Plt. adj.-șef Popescu Laurențiu se retrag din rândul trupelor.

Cu ochii în lacrimi și cu o imensă recunoștință pentru că au dat totul pentru a ajuta oamenii care aveau nevoie de ei, cei doi pompierii și-au luat rămas bun de la camarazii care i-au marcat și definit ca salvatori.

Reprezentanţii ISU Prahova le doresc multă sănatate, le urează să se bucure de o pensie cât mai lungă și să nu uite că un pompier râmâne pompier până la sfârșitul vieții.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.