Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-şef Harpa Maria şi Plt. adj. Gogoloș Ștefan!

Marți, 02 Martie 2021Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Harpa Maria si Plt  adj  Gogolos Stefan | imaginea 1 Joi, 25 februarie a.c., a fost ultima tură de serviciu a doamnei Plutonier adjutant-șef Harpa Maria și a domnului Plutonier adjutant Gogoloș Ștefan, din cadrul Secției de Pompieri Târgu Secuiesc, ambii cu o carieră militară de 26, respectiv 15 ani, în Arma Pompieri, care vor trece în rezervă cu drept la pensie începând cu data de 1 martie a.c.

Cei doi colegi și-au dedicat întreaga carieră salvării vieților și bunurilor populației din localitățile aflate în zona municipiului Târgu Secuiesc. Ei au fost felicitați pentru tot ce au făcut în subunitate și au primit trofee în semn de recunoștință.

Tot joi, la sediul Secției de Pompieri Târgu Secuiesc, au venit în vizită domnii Bokor Tiberiu și Szilveszter Szabolcs, primarul și viceprimarul municipiului Târgu Secuiesc.

Inspectorul-șef le-a prezentat invitaților subunitatea si tehnica de intervenție și le-a înmânat câte o plachetă în semn de recunoștință pentru buna colaborare de-a lungul timpului. Salvatorii covăsneni au primit cu acest prilej asigurări că solicitările pompierilor din Târgu Secuiesc vor fi dezbătute în Consiliul Local.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.