Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Ciovică Dumitru!

Marți, 30 Martie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Ciovica Dumitru | imaginea 1 După 28 de ani în structuri militare, Plutonierul adjutant Ciovică Dumitru a ales să se pensioneze. Acesta a încadrat funcția de comandant de echipaj în cadrul subunității de pompieri din Vânju Mare.

Cu sentimentul datoriei îndeplinite, “Mitel”, cum îl alintă camarazii, a considerat că este timpul să-și ia rămas bun de la subunitatea unde și-a petrecut peste 27 de ani din viață, locul care i-a fost o a doua casă, încă de la înființare, din anul 1994.

Nostalgia momentelor petrecute ca “salvator” îi bucură sufletul. De-a lungul carierei militare, pompierul mehedinţean și-a pus priceperea în slujba semenilor, considerând că menirea lui este aceea de a ajuta. A dat dovadă de implicare și profesionalism, fiind un bun camarad, dar și un om pe care te puteai baza în orice situație.

La trecerea în rezervă, reprezentanţii ISU Mehedinţi îi mulțumesc pentru munca depusă în sprijinul semenilor și îi doresc pensie lungă cu sănătate și bucurii!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.