Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Anghel Viorel!

Duminică, 21 Martie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Anghel Viorel | imaginea 1 Luni, 15 martie a.c., după ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonierul adjutant-șef Anghel Viorel a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi de la Detașamentul de Pompieri Oltenița, de la Garda de Intervenție Budești şi de comanda unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pompierii din Budești s-au despărțit de unul dintre colegii lor de arme, Plutonier adjutant-șef Anghel Viorel (subofițer operativ principal), care a îndeplinit funcția de șef gardă intervenție la Garda Budești.

Pompierul Anghel Viorel a ieşit la pensie după o activitate îndelungată depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora. S-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi, după 27 de ani de muncă.

Inspector-șef al I.S.U “Barbu Știrbei” al județului Călărași, Colonel Păduraru Adrian Iulian, și Prim adjunctul Inspectorului-șef, Lt. col. Dragoman Mircea Vucașin, l-au felicitat pe pompierul militar Anghel Viorel, căruia i-au mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-au urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Şi colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.