Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Bădescu Polin Cristian!

Joi, 25 Martie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Badescu Polin Cristian | imaginea 1 A predat ștafeta fiului său! Luni, 22 martie a.c., pentru Plt. adj.-șef Bădescu Polin Cristian a fost o zi încărcată de emoție, fiind ultima sa zi alături de colegi și, mai presus decât atât, alături de fiul său, plt. Bădescu Andrei Octavian, în cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, în calitate de pompier militar activ.

Acesta începe o nouă etapă a vieții, cea de pensionar, însă pășește cu încredere pe acest drum știind că a lăsat în urma sa un om care să-i calce pe urme, căruia i-a fost atât mentor, cât și părinte, pe care l-a învățat tot ceea ce era necesar pentru a fi de ajutor semenilor.

La finalul carierei sale, reprezentanţii ISU Teleorman îşi exprimă gândurile de admirație și respect pentru ceea ce a realizat în cadrul unității și pentru ceea ce a transmis tinerei generații de salvatori, în special devotamentul, curajul și responsabilitatea față de oameni.

Îi adresează calde mulțumiri pentru generosul efort de a sluji țara și cetățenii, multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și îi doresc să se bucure de pensie foarte mult timp de aici înainte!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.