Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Ionescu Adrian!

Marți, 23 Martie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Ionescu Adrian | imaginea 1 Joi, în data de 18 martie a.c., la sediul I.S.U. Călăraşi, Plutonierul adjutant-șef Ionescu Adrian - dispecer în cadrul dispeceratului I.S.U. Călăraşi - a ieșit la pensie în aplauzele colegilor săi.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonierul adjutant-șef Ionescu Adrian a ieșit la pensie, fiind felicitat de către comanda unităţii şi toţi ceilalţi colegi.

Într-o atmosferă plină de emoție, pompierii din cadrul I.S.U. Călăraşi s-au despărțit de unul dintre colegii lor de arme, Plutonier adjutant-șef Ionescu Adrian (subofițer operativ principal), care a îndeplinit funcția de dispecer o lungă perioadă de timp.

Pompierul Ionescu Adrian iese la pensie după o activitate îndelungată, depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi, după aproximativ 28 de ani de muncă.

Inspectorul-șef al I.S.U Barbu Știrbei al județului Călărași, Colonel Păduraru Adrian Iulian, l-a felicitat pe Plutonierul adjutant-şef Ionescu Adrian, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar dintre ei să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.