Plutonier adjutant Bregar Cătălin Laurențiu - Paramedicul anului la ISU Alba

Marți, 09 Martie 2021Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Plutonier adjutant Bregar Catalin Laurentiu   Paramedicul anului la ISU Alba | imaginea 1 Peste 1.000 de intervenții de acordare a primului ajutor medical în decursul a doi ani.

Plutonier adjutant BREGAR Cătălin Laurențiu a fost recompensat de către comanda instituției, pentru merite deosebite și curaj pe timpul operațiunilor de intervenție desfășurate în anul 2020, acesta fiind desemnat Paramedicul anului. Diploma de merit a fost oferită subofițerului de domnul doctor Crișan Aurel - medic-şef UPU-SMURD.

Subofițerul din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia s-a remarcat în decursul anului 2020, și nu numai, având cele mai multe intervenții SMURD, toate acestea fiind îndeplinite cu profesionalism.

Reprezentanţii ISU Alba îl felicită pe colegul lor și îi urează să păstreze aceeași abnegație în salvarea aproapelui.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.