Respect, Plutonier adjutant-șef Ghioca Laurenţiu Sebastian!

Marți, 23 Martie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Respect  Plutonier adjutant sef Ghioca Laurentiu Sebastian | imaginea 1 În ziua de joi, 18 martie a.c., pe platoul din faţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, Plutonier adjutant-şef Ghioca Laurenţiu Sebastian - subofițer operativ principal care îndeplineşte funcția de dispecer la ISU Călăraşi - a primit un Certificat de Apreciere şi o insignă onorifică din partea MApN.

Plutonier adjutant-şef Ghioca Laurenţiu Sebastian a primit acest Certificat pentru “participarea la cea de-a VII–a ediţie a Ştafetei Veteranilor INVICTUS şi respectul purtat eroilor României, instituţiei militare, valorilor naţionale, militarilor şi civililor care servesc sub culorile Drapelului Naţional al României, în teatrele de operaţii şi oriunde ţara are nevoie de ei.”

Certificatul este semnat de către Şeful Statului Major al Apărării - General Locotenent Daniel Petrescu şi este însoţit de o medalie onorifică. Certificatul şi insigna onorifică i-au fost înmânate Plutonierului adjutant-șef Ghioca Laurenţiu Sebastian de către Inspectorul-șef al I.S.U “Barbu Știrbei” al județului Călărași - Colonel Păduraru Adrian Iulian.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.