Treceri în rezervă la Detașamentul de Pompieri Găești

Miercuri, 17 Martie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Treceri in rezerva la Detasamentul de Pompieri Gaesti | imaginea 1 Vineri dimineaţa, 12 martie a.c., la sediul Detașamentului de Pompieri Găești, a avut loc o festivitate care a marcat un moment emoționant pentru pompierii găeșteni.

Trei dintre ei au trecut în rezervă, cu drept de pensie: Plutonier adjutant-șef Petre Gheorghe, Plutonier adjutant-șef Florea Mircea și Plutonier adjutant-şef Stan Ionel, toți din cadrul Gărzii de Intervenție de la Găești.

Cu ocazia pensionării, adjunctul Inspectorului-șef a acordat Diplome de apreciere pentru întreaga activitate profesională desfășurată, adresându-le mulțumiri și felicitări pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care au dat dovadă de-a lungul carierei militare. Pentru cei trei pompieri a fost un moment extrem de emoționant și pentru că fac parte din cei care au pus bazele primei gărzi de intervenție în orașul Găești, în anul 1995.

Acum, la finalul carierei lor, colegii își exprimă cele mai sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul subunității și a inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi. Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă, dragi colegi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.