Zi de sărbătoare la ISU Bacău

Duminică, 07 Martie 2021Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Zi de sarbatoare la ISU Bacau | imaginea 1 Luni, 01 martie a.c., cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al județului Bacău, au fost citite de către Inspectorul- șef, domnul Colonel Ovidiu Cărășel, ordinele de avansare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru un ofițer, un maistru militar și trei subofițeri.

Totodată, în cadrul acestui eveniment a avut loc și ceremonia de trecere în corpul ofițerilor a șase subofițeri, ca urmare a promovării concursurilor organizate cu recrutare din sursă internă, din rândul maiștrilor militari și subofițerilor în vederea ocupării unor funcţii vacante de ofițer.

De asemenea, cu ocazia aniversării Zilei Protecției Civile din România, Inspectorul General al I.G.S.U. - domnul General-maior Dan-Paul Iamandi a conferit PLACHETA ONORIFICĂ A I.G.S.U. și DISTINCȚIA DE SERVICIU-INSIGNA SIMBOL pentru doi colegi, care s-au remarcat în mod deosebit în executarea misiunilor încredințate și pentru rezultatele obținute în activitatea desfășurată.

Este imposibil să fii pompier fără să-ți iubești semenii, pentru că asta te face să dai tot în misiuni, indiferent de starea pe care o aveai înainte ca alarma să sune. Sacrificiul, dorința de a fi mai buni și datoria față de cetățeni și țară pe care o poartă în suflete au făcut din aceștia pompieri profesioniști în domeniile de activitate.

Drept urmare, Inspectorul-şef al I.S.U.J. Bacău le-a mulţumit tuturor pentru activitatea profesională desfăşurată şi rezultatele obţinute până în prezent, i-a felicitat şi le-a urat mult succes în carieră.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.