ISU Dâmbovița are un nou Inspector-șef

Sâmbătă, 10 Aprilie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

ISU Dambovita are un nou Inspector sef | imaginea 1 Joi, 1 aprilie a.c., la sediul inspectoratului, în prezența personalului de la reședință și a comandanților din subunitățile de intervenție, domnul General maior IAMANDI Dan Paul l-a prezentat pe domnul Locotenent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu, pe care l-a împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de Inspector-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița, pentru o perioadă de șase luni, începând cu data de 1 aprilie a.c.

Domnul Locotenent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu este absolvent al Liceului Militar ”Constantin Brâncoveanu” Ploiești și al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București. Este un ofițer cu experiență care a îndeplinit funcția de Șef Centru Operațional la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dealu Spirii” București-Ilfov, anterior ocupând funcția de locțiitor comandant de grup de intervenție, la același inspectorat.

În acest moment, gândurile domnului Locotenent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu se îndreaptă spre îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate inspectoratului, prin eficientizarea serviciilor prestate în folosul cetățenilor și comunității, pentru salvarea vieții, bunurilor materiale și mediului înconjurător.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.