Maior Pîngă Florin – noul Prim-adjunct al Inspectorului-Șef al ISU Teleorman

Sâmbătă, 10 Aprilie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Maior Pinga Florin   noul Prim adjunct al Inspectorului Sef al ISU Teleorman | imaginea 1 Începând de luni, 05 aprilie a.c., prin ordin al Inspectorului General al IGSU, Maior Pîngă Florin, comandant al Detașamentului de Pompieri Alexandria, este împuternicit pe o perioadă de 6 luni să îndeplinească atribuțiile funcției de Prim-adjunct al Inspectorului-Șef al ISU Teleorman.

Deși face parte din tânăra generație de salvatori, acesta s-a preocupat intens de pregătirea sa de specialitate, dovedind un înalt grad de profesionalism. Este absolvent al Academiei de Poliție – Facultatea de Pompieri, promoția 2008, cu un master în domeniul managementului situațiilor de urgență în anul 2011 și al unor cursuri de pregătire în centrele de specialitate ale IGSU – „Acordarea primului ajutor de bază și cunoașterea tehnicilor de descarcerare”, „Cercetarea cauzelor de incendiu”, „Fenomenele termice ale incendiilor”, „Comportarea în timp a construcțiilor” ș.a.

Pe parcursul celor 13 ani de carieră în Arma „Pompieri și protecție civilă”, ofițerul a coordonat și condus nenumărate intervenții, indiferent de tipul acestora, din poziția de locțiitor comandant al Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, până în anul 2016, iar de atunci și până în prezent din funcția de comandant al Detașamentului de Pompieri Alexandria.

Reprezentanţii ISU Teleorman îl felicită pentru noul pas în cariera de salvator și sunt convinși că, prin dăruirea, pasiunea și pregătirea sa permanentă, va avea mereu cheia succesului în intervențiile sau salvările derulate de pompierii militari teleormăneni!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.