Pensie lungă şi sănătate! Respect, Locotenent-colonel Dorin Moldovan!

Joi, 01 Aprilie 2021Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Pensie lunga si sanatate  Respect  Locotenent colonel Dorin Moldovan | imaginea 1 Cu un buchet imens de amintiri, dar şi cu multe realizari, domnul Locotenent-colonel Moldovan Dorin, împuternicit Prim-adjunct inspector-şef al ISU Braşov, a ajuns la emoţionantul prag al pensionării, după aproape 27 de ani de carieră militară.

A intrat în rândurile salvatorilor în anul 1995, după ce a absolvit Facultatea de Pompieri, fiind repartizat la Compania de Pompieri Făgăraş (în prezent Detaşamentul de Pompieri Făgăraş).

Timp de 26 de ani, a coordonat activitatea pompierilor făgărăşeni şi a participat la sute de misiuni pentru salvarea vieţii semenilor şi pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă din zona de competenţă, dând dovada de ambiţie, abnegaţie, curaj, pregătire şi perseverenţă. Din anul 2020 și până în prezent, a fost împuternicit Prim-adjunct al inspectorului-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

În anul 2014, şi-a adus contribuţia în mod considerabil la înființarea Centrului de Antrenament şi pregătire al Pompierilor, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Făgăraş. Aici a pregătit sute de pompieri din întreaga țară şi le-a dezvăluit “secretele focului”, astfel încât să nu fie surprinşi în lupta cu flăcările în numeroasele misiuni pentru stingerea incendiilor.

În concluzie, nu se poate vorbi de pompierii din Făgăraș, fără să se pomenească de domnul Lt.-col. Moldovan Dorin şi de realizarile pe care le-a avut de-a lungul carierei profesionale.

Anii au trecut repede şi a sosit momentul ca Dorin, într-o atmosferă emoţionantă, ascunsă în spatele măştilor de protecție, să-şi ia rămas bun de la camarazii de Armă. Este greu să exprimi în cuvinte sentimentele și trăirile care te încearcă într-un astfel de moment, având în vedere că unitatea de pompieri i-a fost o a doua casă, iar colegii o a doua familie.

I-au strâns cu toţii mână, i-au mulţumit pentru tot ce a făcut în toţi aceşti ani pentru pompierii braşoveni şi i-au urat pensie uşoară, sănatate şi numai bucurii. Reprezentanţii ISU Braşov îi adresează felicitări pentru întreaga carieră profesională și sunt convinși că dragostea pentru pompieri nu va dispărea niciodată. Îl aşteaptă ori de câte ori i se va face dor…

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.