Pensie lungă şi sănătate! Respect, Locotenent-colonel Dragoman Mircea Vucaşin!

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Locotenent colonel Dragoman Mircea Vucasin | imaginea 1 Prim-adjunctul Inspectorului-şef al I.S.U. „Barbu Ştribei” al judeţului Călăraşi – Locotenent-colonel Dragoman Mircea Vucaşin - a ieșit la pensie în aplauzele colegilor. După aproape 27 de ani în slujba comunităţii, Lt.-col. Mircea Dragoman s-a retras pentru a se bucura de pensie şi de liniştea căminului alături de cei dragi.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Locotenent-colonel Dragoman Mircea Vucaşin a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi de la sediul Inspectoratului.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Călăraşi, pompierii călărăşeni s-au despărțit marţi, 13 aprilie a.c., de unul dintre reprezentanţii comenzii unităţii, Locotenent- colonel Dragoman Mircea Vucaşin – Prim-adjunct al Inspectorului-şef, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Lt.-col Dragoman a deţinut de-a lungul carierei sale militare mai multe funcţii şi a încercat de fiecare dată să-şi facă datoria cu simţ de răspundere, avansând mereu. Spunea cu ceva timp în urmă că i-a plăcut fiecare perioadă la fel de mult şi nu ar putea alege una ca fiind cea mai frumoasă. Nu a ascuns faptul că s-a simţit deosebit de mândru cu mulţi ani în urmă, ştiind că este cel mai tânăr sergent major din România.

Prin felul său de a fi şi de a se implica, a demonstrat că a fost unul dintre pompierii care şi-au iubit meseria cu tot sufletul şi, deopotrivă, uniforma militară. De-a lungul carierei, a fost Locţiitor al Comandantului Secţiei de Pompieri Lehliu Gară, Locţiitor al Comandantului Detaşamentului de Pompieri Olteniţa, Şef al Centrului Operaţional Judeţean şi Prim-adjunct al Inspectorului-şef.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-şef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași l-a felicitat pe Locotenent-colonel Dragoman Mircea Vucaşin, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă!

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.