Pensie lungă şi sănătate! Respect, Lt.-colonel Jakab Gaspar Tibor şi Plt. adj. Bende Lajos!

Joi, 01 Aprilie 2021Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Pensie lunga si sanatate  Respect  Lt  colonel Jakab Gaspar Tibor si Plt  adj  Bende Lajos | imaginea 1 Vine momentul în viață când decizi să treci în altă etapă, dar rămâne satisfacția reușitelor, alături de colectivul din care ai făcut parte!

În decursul zilei de miercuri, 31 martie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihai Viteazul” al județului Covasna, într-un cadru festiv restrâns, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă, cu drept de pensie a domnului Locotenent-colonel JAKAB Gaspar Tibor şi a domnului Plutonier adjutant BENDE Lajos.

Acum, la finalul carierei militare de peste 25 de ani a domnului JAKAB Gaspar Tibor, şef al Serviciului Resurse Umane, reprezentanţii ISU Covasna îşi exprimă admirația și respectul pentru tot ceea ce a realizat în cadrul unității. Amprenta lăsată în urma activității va fi resimțită mult timp de acum încolo, mai ales în domeniul resurselor umane!

Pompierul covăsnean BENDE Lajos a participat la sute de intervenţii în cei 15 ani ca militar în cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe şi a avut rezultate deosebite la toate competițiile sportive la care a participat, atât în probele de atletism cu lotul reprezentativ al I.G.S.U., cât şi la multe campionate de minifotbal naţionale sau internaţionale.

ISU Covasna le adresează mulțumiri pentru întreaga activitate, pentru efortul și sacrificiile făcute pentru binele oamenilor şi le doreşte sănătate, bucurii și o pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.