Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Dumitru Negoiță şi Plutonier adjutant Crinel Spătaru!

Joi, 01 Aprilie 2021Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Dumitru Negoita si Plutonier adjutant Crinel Spataru | imaginea 1 Schimb de generații! Plutonier adjutant Dumitru Negoiță și student Cătălin Negoiță, Plutonier adjutant Crinel Spătaru și sergent major Laurențiu Spătaru.

Tați și fii! Dumitru și Crinel sunt proaspăt pensionari. Dumitru, după o carieră de 30 de ani ca pompier militar, iar Crinel după 29. Cât o viață de om…Băieții lor le calcă pe urme!

Cătălin este student în anul III la Facultatea de Pompieri, iar Laurențiu este de un an și jumătate subofițer pompier. Pe lângă cunoștințele pe care le acumulează în cadrul Facultății de Pompieri, Cătălin are acasă cel mai bun profesor: pe tatăl său.

Laurențiu este la început de drum și a avut ocazia să meargă la intervenții făcând echipă cu tatăl său. Atât Dumitru, cât și Crinel au lăsat în urmă experiența lor și ambii și-au îndrumat fiii către aceeași direcție, aceea de a salva vieți.

Pensie lungă domnilor Dumitru Negoiță și Crinel Spătaru! Drum lin în cariera nobilă pe care şi-au ales-o domnii Cătălin Negoiță și Laurențiu Spătaru!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.