Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Constantin Dan!

Sâmbătă, 10 Aprilie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Constantin Dan | imaginea 1 După 27 de ani în serviciul militar, Plutonierul adjutant-șef Constantin Dan a ieșit la pensie în aplauzele colegilor de la Reședința inspectoratului.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, dar și al jandarmeriei, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonierul adjutant-șef Constantin Dan a ieșit la pensie, fiind felicitat de către comanda unității și de colegii săi din cadrul Reședinței Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” al județului Călărași.

Într-o atmosferă plină de emoție, în Clubul Inspectoratului, pompierii militari călărășeni s-au despărțit de unul dintre colegii lor, Plutonier adjutant-şef Constantin Dan – subofițer tehnic principal în cadrul Structurii de Securitate, compartimentul Protecția Informațiilor clasificate, care, după o lungă activitate depusă în slujba Armei, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-şef al I.S.U. “Barbu Știrbei” al județului Călărași l-a felicitat pe pompierul militar Constantin Dan, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă!

Și colegii din cadrul I.S.U. “Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.