Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Nedelcu Gabriel!

Sâmbătă, 10 Aprilie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Nedelcu Gabriel | imaginea 1 Pe platoul din faţa Secţiei Dragalina, pompierii din cadrul Formațiunii de Pază s-au despărțit, joi, 1 aprilie a.c., de unul dintre colegii lor de arme, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă alături de cei dragi.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință, sub semnul de foc al Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonier adjutant-șef Nedelcu Gabriel a ieșit la pensie, în aplauzele colegilor de tură.

Reprezentantul comenzii unităţii, Locotenent-colonel Stoian Codruț, l-a felicitat pe Plutonierul adjutant-șef Nedelcu Gabriel, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc colegului lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.