Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Neagu Adrian!

Luni, 17 Mai 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Neagu Adrian | imaginea 1 După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Colonel Neagu Adrian a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din incinta inspectoratului, pompierii călărăşeni s-au despărțit, vineri, 14 mai a.c., de unul dintre reprezentanţii Inspecției de Prevenire, Colonel Neagu Adrian, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării, s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-şef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași - l-a felicitat pe Colonelul Neagu Adrian, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.