Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Bejinaru Mircea și Plt. adj.-șef Răveanu Gabriel!

Marți, 04 Mai 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Bejinaru Mircea si Plt  adj  sef Raveanu Gabriel | imaginea 1 Momente emoționante pentru doi pompieri mehedințeni care au trecut în rezervă, cu drept la pensie. Aceștia şi-au petrecut Sfintele Sărbători Pascale în sânul familiei, departe de sirenele autospecialelor.

După ce timp de peste 16 ani, au activat în cadrul subunităților din Drobeta Turnu Severin și Vânju Mare, Plutonier adjutant-șef Bejinaru Mircea și Plutonier adjutant-șef Răveanu Gabriel au considerat că și-au îndeplinit misiunea, aceea de a proteja și salva cetățenii și bunurile acestora. Au decis că este timpul să dea și altor pompieri șansa de a deveni comandanți de echipaj.

În prezența colegilor, Plutonier adjutant-șef Bejinaru Mircea și Plutonier adjutant-șef Răveanu Gabriel au fost felicitați de Inspectorul-șef, primind placheta de onoare pentru activitatea desfășurată. Reprezentanţii ISU Mehedinţi le doresc pensie îndelungată, sănătate și liniște sufletească!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.