Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-şef Dobîrceanu Petru şi Plt. adj.-şef Ţuchendrea Gabriel!

Luni, 31 Mai 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Dobirceanu Petru si Plt  adj  sef Tuchendrea Gabriel | imaginea 1 Dobîrceanu Petru și Ţuchendrea Gabriel, de la Detașamentul de Pompieri Vaslui, și-au petrecut sâmbătă, 29 mai a.c., ultima tură de serviciu. Lăsatul serii, semn al încheierii unei zile, a fost un bun prilej de rămas bun de la colegii cu care au participat la sutele de intervenții de-a lungul anilor de muncă în folosul comunității.

Însă orice sfârșit este ocazia unui nou început, astfel încât rerprezentanţii ISU Vaslui le doresc colegilor lor să se bucure de o pensie binemeritată, mulțumindu-le pentru profesionalismul și dedicarea cu care s-au implicat în salvarea semenilor lor.

Plutonier adjutant-șef DOBÂRCIANU PETRU a fost recrutat în 1986 la Regimentul 79 Câmpia Turzii. În anul 2006 a fost încadrat ca și conducător auto la Secția de Pompieri Huși, iar după opt ani a venit la Detașamentul de Pompieri Vaslui.

În acest răstimp a participat la foarte multe intervenții, salvări persoane de pe râul Prut și a trăit să se vadă la sfârșitul unei cariere militare. În ultima tură, Petru a participat la o ultimă intervenție: accidentul rutier de la Pușcași.

Plutonier adjutant-șef ȚUCHENDREA GABRIEL, încadrat în anul 1995 la Grupul de Pompieri vaslui, prin felul său de a fi şi de a se implica, a demonstrat că a fost unul dintre pompierii care şi-au iubit meseria cu tot sufletul şi deopotriva uniforma militară.

Greutățile cu greu pot fi depășite de o singură persoană. De obicei, ele sunt depășite împreună de un colectiv, atunci echipa este mai eficientă, când găsește soluții în situațiile-limită și este creativă. Acesta este și principiul lui Gabi: „Indiferent de greutatea misiunii, trebuie găsită rapid soluția potrivită!”

Acesta este și sfatul lor către tinerii care preiau ștafeta: „Să fie uniți, pentru că echipa de la pompieri este cel mai bun început. Iar a rămâne împreună cu ei este un progres. A munci în echipă înseamnă succes”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.