Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Zinca Florin!

Luni, 17 Mai 2021Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Zinca Florin | imaginea 1 După 26 de ani de carieră militară, Plutonier adjutant Zinca Florin a fost trecut în rezervă cu drept la pensie, în cadrul unui ceremonial militar desfăşurat vineri, 14 mai a.c.

Acesta a primit aplauze din partea colegilor și a fost felicitat de către conducerea Inspectoratului pentru întreaga activitate desfășurată.

Din această zi, începe o nouă etapă în viața colegului lor, de care îşi vor aduce mereu aminte ca fiind o persoană căreia nu i-a lipsit niciodată zâmbetul de pe buze, implicat în orice activitate, dedicat în orice misiune încredințată și un adevărat profesionist.

Cu acest prilej, reprezentanţii ISU Alba îi transmit zile liniștite, multă sănătate și îi doresc să se bucure de pensie cât mai mult timp de acum înainte.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.