Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Abalaru Cristinel Rivelino!

Marți, 04 Mai 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Abalaru Cristinel Rivelino | imaginea 1 Momentul retragerii din activitate a unui pompier este emoționant, atât pentru cel care își încheie cariera, cât și pentru cei care i-au fost alături, la intervenții și misiuni.

Plutonier adjutant-șef Abalaru Cristinel Rivelino, comandant echipaj și conducător autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, a trecut un alt prag, acela al retragerii din activitate, lăsând în urmă rodul muncii de o viață, adică 31 de ani în slujba cetățenilor.

17 ani a slujit ca militar în cadrul structurilor Ministerului Apărării Naționale, perioadă în care a participat la 4 misiuni de menținere a păcii, în Bosnia-Herțegovina și Irak, iar ceilalți 14 ani ca pompier salvator în cadrul Detașamentului Turnu Măgurele.

La finalul carierei sale, reprezentanţii ISU Teleorman îşi exprimă gândurile de admirație și respect pentru ceea ce a realizat în cadrul unității și pentru ceea ce a transmis tinerei generații de salvatori, în special devotamentul, curajul și responsabilitatea față de oameni.

Îi adresează calde mulțumiri pentru generosul efort de a sluji țara și cetățenii, multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și îi doresc să se bucure de pensie foarte mult timp de aici înainte!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.