Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Agarici Adrian!

Marți, 04 Mai 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Agarici Adrian | imaginea 1 Momentul retragerii din activitate al unui pompier este emoționant, atât pentru cel care își încheie cariera, cât și pentru cei care i-au fost alături, la intervenții și misiuni.

Plutonier adjutant-șef Agarici Adrian, conducător autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui, a trecut un alt prag, acela al retragerii din activitate, după 35 ani de muncă, dintre care, 15 ani în rândul salvatorilor.

La finalul carierei sale, reprezentanţii ISU Vaslui îşi exprimă gândurile de admirație și respect pentru ceea ce a realizat în cadrul unității și pentru ceea ce a transmis tinerei generații de salvatori, în special devotamentul, curajul și responsabilitatea față de oameni.

Îi adresează calde mulțumiri pentru generosul efort de a sluji țara și cetățenii, multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și îi doresc să se bucure de pensie foarte mult timp de aici înainte!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.