Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Gheorghe Ionel!

Luni, 10 Mai 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Gheorghe Ionel | imaginea 1 Miercuri, 05 Mai a.c., la Secţia de Pompieri Dragalina, Plt. adj.-șef Gheorghe Ionel a ieșit la pensie în aplauzele colegilor.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonier adjutant-șef Gheorghe Ionel a ieșit la pensie la vârsta de 51 de ani.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Secţiei Dragalina, pompierii s-au despărțit de unul dintre colegii lor de arme, care s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie și cei dragi.

Locotenent-colonel Stoian Codruț – Prim-adjunct al Inspectorului-şef al I.S.U. „Barbu Știrbei” al județului Călărași l-a felicitat pe Plutonierul adjutant-șef Gheorghe Ionel, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Şi camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc colegului lor, Gheorghe Ionel, să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.