Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Goșnea Petrișor!

Joi, 13 Mai 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Gosnea Petrisor | imaginea 1 În aplauzele colegilor și cu lacrimi în ochi, luni de dimineață, 10 mai a.c., Plt. adj.-șef Goșnea Petrișor - Șef Gardă Intervenție și Stingere (G.I.S.) în cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele - și-a luat rămas bun de la colegii săi, a doua sa familie, cum obișnuia să spună, cu prilejul trecerii în rezervă, cu drept la pensie.

Reprezentanţii ISU Teleorman îi mulțumesc pentru că a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie, zi de zi, uniforma militară, cu o activitate bogată, cu intervenții nenumărate, cu rezultate foarte bune obținute în misiunile desfășurate.

Sunt convinși că, în continuare, va ajuta membrii comunității din care face parte. Cu prilejul pensionării, îi transmit multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.