Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Ivan Dumitru!

Luni, 10 Mai 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Ivan Dumitru | imaginea 1 După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonierul adjutant-şef Ivan Dumitru a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii de la Garda de intervenţie Borcea şi de comanda unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Gărzii de Intervenţie Borcea, pompierii din Borcea s-au despărțit, joi, 6 mai a.c., de unul dintre colegii lor de arme, Plutonier adjutant-şef Ivan Dumitru, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, aproximativ 28 de ani în structurile militare, s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie şi de cei apropiații.

Plutonier adjutant-șef Ivan Dumitru a fost încadrat la Garda de Intervenție Borcea, pe funcția de conducător autospeciale.

Prim-adjunctul Inspectorului-șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași - Lt. col. Stoian Codruț și maior Ivan Adi Nicușor - comandant al Detașamentului de Pompieri Călăraşi l-au felicitat pe pompierul militar - plutonier adjutant-şef Ivan Dumitru, căruia i-au mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-au urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor, să aibă parte de multă sănătate şi pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.