Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Negrea Aurelian!

Joi, 06 Mai 2021Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Negrea Aurelian | imaginea 1 Un om cât un munte…de cuvinte! Plutonier adjutant-șef Negrea Aurelian! Pe 28 august 1988 a îmbrăcat uniforma militară pentru prima dată! Pe 04 mai 2021 pentru ultima…32 de ani, 8 luni și 4 zile…

Marţi dimineață, 4 mai a.c., a ieșit din tură! Din ultima tură! N-a ieșit la ora 8:00! A întârziat câteva ore pentru că și-a încheiat cariera cu un incendiu de amploare care a fost lichidat după multă muncă!

Cam așa poate fi caracterizat după ultimii 32 de ani: multă muncă! Câteva mii de intervenții! Nu le-a mai ținut nimeni numărul! Practic ar fi imposibil! Însă, dacă vine vorba despre vreuna dintre ele și-o aduce aminte ca și cum ar fi fost ieri!

Sunt mulți cei care îl cunosc, sunt mulți cărora le-a salvat viața și mulți cei care au primit ajutorul lui! Și-a făcut datoria! Cuvintele sunt de prisos și prea puține pentru a descrie devotamentul față de uniforma militară, fața de munca de pompier!

”- Adjutantule, ce o să faci acum?
- Tată, nu știu! Dacă mă primiți, o să vin voluntar!
- Dacă te primim? Ești de-al nostru și vei rămâne de-al nostru! Te așteptăm oricând ne vei simți lipsa!”

Marţi dimineața a strâns mâna fiecăruia dintre colegi și a plâns…Și-a luat la revedere și a plecat ca și când mai bine de 32 de ani au trecut într-o clipită.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.