Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Trifu Valentin!

Luni, 17 Mai 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Trifu Valentin | imaginea 1 În aplauzele colegilor și cu lacrimi în ochi, sâmbătă dimineață, 15 mai a.c., Plutonier adjutant-șef Trifu Valentin - comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni - și-a luat rămas bun de la colegii săi, a doua sa familie, cu prilejul trecerii în rezervă, cu drept la pensie.

Reprezentanţii ISU Ialomiţa îi mulțumesc pentru activitatea bogată, cu intervenții nenumărate, pentru rezultatele foarte bune obținute în misiunile desfășurate și sunt convinși că, în continuare, va ajuta membrii comunității din care face parte.

Cu prilejul pensionării, îi transmit multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.