Plt.adj.șef Gaspar Alexandrina Adina: 28 de ani sub stindardul pompierilor!

Joi, 06 Mai 2021Bihor
Autor: Ioana Anamaria Ungur

Plt adj sef Gaspar Alexandrina Adina  28 de ani sub stindardul pompierilor | imaginea 2 Cu o vechime de 28 de ani sub stindardul pompierilor, Plutonier adjutant-șef Gaspar Alexandrina Adina a trecut miercuri, 5 mai 2021, în rezervă, cu drept de pensie.

Sanda este cel mai vechi angajat al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, venind alături de Arma Pompierii, ca angajat civil, încă în anul 1992. Anii au zburat și tânăra angajată a - pe atunci - Brigăzii de Pompieri “Crișana” a avut ocazia să vadă cum sub ochii ei s-a scris istoria frumoasă a pompierilor bihoreni, actualul inspectorat beneficiind la acea vreme de o perioadă extrem de înfloritoare, subunitățile de pompieri împânzind Bihorul.

Din anul 2006 Sanda a îmbrăcat cu emoție haina militară căreia i-a făcut cinste cu devotamentul și dăruirea pe care le-a demonstrat față de instituție. 28 de ani, frumoși și minunați, cu bune și cu rele. Munca la unitate nu i-a adus Sandei doar satisfacții profesionale ci și personale, soțul ei, Lali, fiind și el pompier în cadrul ISU Bihor. Ieri, pentru Plutonier adjutant-șef Gaspar Alexandrina Adina, “alarma” a sunat pentru ultima dată. Emoții, flori, lacrimi dar și recunoștința colegilor au marcat momentul în care Sanda a trecut în rezervă.

Ne alăturăm și noi tuturor celor care îi sunt alături în aceste momente emoționante când privește înapoi cu mândrie la munca frumoasă de-o viață. Pensie lungă și fericită, Sanda dragă! Să te bucuri mulți, mulți ani de ea și să fii mereu optimistă și zâmbitoare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.