Recompensați pentru modul în care au acționat la incendiul produs la Spitalul Județean Slatina

Sâmbătă, 29 Mai 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Recompensati pentru modul in care au actionat la incendiul produs la Spitalul Judetean Slatina | imaginea 1 Ceremonie emoționantă, luni, 24 mai a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt.

Plutonier adjutant STĂNCIULEASA Dumitru-Cătălin și Plutonier major RADU Victor au fost avansați, pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuțiilor, în gradul de plutonier adjutant-șef, respectiv plutonier adjutant.

Cătălin și Victor au fost recompensați pentru modul în care au acționat la incendiul produs la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, aceștia intervenind alături de echipajele specializate, din proprie inițiativă, în timp ce se aflau în afara programului de lucru.

Plutonier adjutant-șef STĂNCIULEASA Dumitru-Cătălin și Plutonier adjutant RADU Victor sunt pompieri în cadrul Detașamentului Slatina, iar în cei aproape 15 ani de carieră au dat permanent dovadă de profesionalism și de respect față de nobila meserie pe care și-au ales-o.

Alături de Cătălin și de Victor, au fost felicitați și au primit diplome de merit toți pompierii implicați în misiunea complexă din data de 21 aprilie 2021. La misiune au participat peste 100 de pompieri, din cadrul ISU Olt, ISU Dolj, ISU Teleorman și ISU Vâlcea.

„Stimați colegi, mă bucur că am ocazia de a vă recompensa astăzi, pentru modul exemplar în care ați acționat la incendiul produs la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Chiar dacă a fost o misiune cu un grad ridicat de dificultate, în special din cauza numărului mare de persoane care se aflau în clădire în momentul izbucnirii incendiului, am reușit să acționăm rapid, iar acest lucru a însemnat vieți și bunuri salvate.

Faptul că în urma evenimentului nu s-au înregistrat decese sau persoane rănite grav este încă o dovadă a profesionalismului de care ați dat dovadă cu toții. Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și vă asigur de întreaga mea considerație”, le-a transmis Colonel Adrian TĂNASE, Inspector-şef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.