Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Damalan Alexandru!

Vineri, 04 Iunie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Damalan Alexandru | imaginea 1 “- Alo, 112?

  • Da, sunt Plt. adj.-șef Damalan Alexandru, din cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, ce urgență aveți?

  • V-am sunat să vă transmitem multă sănătate, bucurii și o pensie cât mai lungă!

  • Mulțumesc, dar de unde știți, cine sunteți?

  • Vă așteptăm pe platoul subunității și vă spunem tot, drag coleg!”

Acesta a fost ultimul apel pe care l-a preluat marţi de dimineață, 1 iunie a.c., Alexandru, telefonist în cadrul subunității din Turnu Măgurele, la ieșirea din tură. Surpriza mare avea să vină câteva secunde mai târziu, în fața garajelor, unde zeci de colegi îl așteptau pentru a-și lua rămas bun de la el și pentru a-l felicita pentru o carieră frumoasă, în slujba cetățenilor.

A fost omul care, până la sosirea colegilor săi la fața locului, ținea în permanență legătura cu cei loviți de soartă, le transmitea indicațiile necesare pentru diminuarea efectelor situației de urgență (incendii, inundații, explozii, accidente etc.), îi învăța cum să-și protejeze viața și agoniseala de-a lungul vieții.

Reprezentanţii ISU Teleorman îi mulțumesc pentru că a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie, zi de zi, uniforma militară, cu o activitate bogată, cu rezultate foarte bune obținute în misiunile desfășurate și sunt convinși că, în continuare, va ajuta membrii comunității din care face parte.

Cu prilejul pensionării, îi transmit multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.