Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Gicu Codan!

Vineri, 04 Iunie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Gicu Codan | imaginea 1 După 29 de ani în structuri militare, Plutonierul adjutant-șef Gicu CODAN a ales să predea “cheile” autospecialei.

Marţi, 1 iunie a.c., colegii din cadrul Stației Vânju Mare i-au simțit lipsa lui nea Gicu - camarad de nădejde și gospodar în toată puterea cuvântului. Acesta a considerat că este timpul să pășească într-o nouă etapă a vieții: pensionarea.

Reprezentanţii ISU Mehedinţi îi mulțumesc colegului lor pentru activitatea desfășurată în cadrul colectivului și îi doresc pensie îndelungată cu sănătate și bucurii alături de cei dragi. Cu emoție, colegul lor le-a mărturisit că este o realizare faptul că a ajuns cu bine în această etapă a vieții și că, de acum înainte, își dorește doar să se bucure de miracolul numit viață.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.