Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Nuțu Constantin Cristinel!

Luni, 07 Iunie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Nutu Constantin Cristinel | imaginea 1 Vineri, 4 iunie a.c., la Secţia de Pompieri Dragalina, Plt. adj.-șef Nuțu Constantin Cristinel a ieșit la pensie în aplauzele colegilor.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonier adjutant-șef Nuțu Constantin Cristinel a ieșit la pensie.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Secţiei Dragalina, pompierii s-au despărțit de unul dintre colegii lor de Arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, la vârsta de 53 de ani, s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Locotenent-colonel Ruşcăreanu Ionel – adjunct al Inspectorului-şef al I.S.U. „Barbu Știrbei” al județului Călărași - l-a felicitat pe Plutonierul adjutant-șef Nuțu Constantin Cristinel, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității și i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc colegului lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.